Ми у Facebook
14.02.2018, 17:22

"50 відтінків трешевого" - мешканець Рівненщини розповів про мандрівку у пекельній маршрутці з індусами

Олексій Семещук. Фото з його сторінки у мережі Фейсбук

Звичайна поїздка у маршрутці стала для чоловіка відкриттям.
Олексій Семещук, який родом зі Здолбунова, нещодавно затіяв мандрівку, яка стала для нього відкриттям.

Про що Олексій Семещук написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.



50 відтінків трешевого.

Оці всілякі відтінки сірого я не читав і не дивився але чув про них достатньо, щоб зрозуміти - мазохізм в фільмі не дотягує до рівня "Маршрутка Міжгір`я - Ужгород".

Сюжет фільму наступний:

Молода пара вирішила скористатися послугами маршрутки в містичних Карпатах. Нічого не віщувало біди...

Оплата касиру за свої місця в маршруті почалася з нахабності якоїсь тітки, котра доводила водію, що заплатили ми за неї (ну не за себе ж нам платити) і нагло всілася на місце :).

Після такого цікавого початку, пекельна брама розчинилася і з неї почали лізти міазми. Щоправда, лізли вони з заднього сидіння. Там сиділа наглухо п`янюча леді з іменем Мар`яна, котра почала знайомство з публікою викриками "баба дурна, шо ти кричиш". Слова стосувалися чи то її мами чи то ще когось - старенької тьоті, котра ТИХЕСЕНЬКО шепталася з сусідкою по кріслу. Після того в бій пішли фрази "шо ти-с мене позоріш/бабо дурна, шо ти людєм розказуєш/бабо тикше - ти тут не сама/життя прожити - то поле перейти (!)".
Колоритна пані потім не хотіла виходити на своїй зупинці і кричала водію, що заплатить йому за поїздку далі і казала що з дурною бабою нікуди не поїде.

Потім вантажівка перекрила нам шлях і ми з швидкістю 5 км/год. тягнулися через весь перевал - поки вантажівка задкувала.
Коли ми після довгої жорстокої дороги вирішили, що наші страждання закінчилися - ми помилилися...

В маршрутку Ужгород-Рівне зайшли 4 індуси (так, індуси) і всю дорогу до Рівного вели себе дуже напряжно і голосно... І все б нічого, якби на передньому сидінні не було дядька, котрий ТАК хропів, що клянуся - я таке бачив тільки на відео запуску Falcon...

І от, нічна дорога - хропить дядько, я думаю, що мені буде, якщо я його задушу, а на задньому фоні чути високі голосні фрази "чуморов, бомбей, дісісь нот Карьков, іт іс олмост Львів"..
.
Грає коломийка...


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Уродженець Рівненщини написав вірші про АТО

Рівнянин сфотографував унікальні хмари (+ФОТО)


Рівнянин побував у США на концерті Deep Purple





На правах реклами