Ми у Facebook
16.02.2018, 12:41

Рівнянка Ольга Полюк завершила виступи на зимових Олімпійських іграх

На зимових Іграх-2018 в олімпійському Пхьончхані свої виступи розпочали представниці фристайлу у лижній акробатиці, де Україну представила Ольга Полюк. Нагадаємо, що на нинішніх Зимових Олімпійських іграх Ольга Полюк - єдина представниця Рівненської області.
За підсумками двох кваліфікаційних раундів дванадцять найсильніших спортсменок (ТОП-6 з кожної кваліфікації) потрапили у фінальну частину змагань.

У кваліфікації наша Ольга Полюк показала 10-й результат, який не дозволив їй продовжити боротьбу на Олімпійських іграх. Однак тренер з фристайлу Енвер Аблаєв в бесіді з прес-службою Національного олімпійського комітету України наголосив, що під час виступу Ольга віддала усі свої сили.

«Перший стрибок вона виконала дуже добре, впевнено. Це її стрибок. А ось над другим ми дуже багато працювали, відшліфовували його, але виконання було нестабільним. Він має багато складних нюансів. Сьогодні Олі зовсім трошки не вистачило для чистого приземлення, але вона віддала всі сили, зробила свій максимум. Можливо десь завадило невелике хвилювання», - каже наставник.

Він наголосив: «На Олімпійських іграх виступають кращі з найкращих, тому будь-яка помилка може вирішити все».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівнянка Ольга Полюк стала дев’ятою на Кубку світу з фрістайлу

На зимовій Олімпіаді у Пхенчхані рівняни вболіватимуть за Ольгу Полюк

Енвер Аблаєв також сказав, що свою підготовку та тренування в Пхьончхані продовжує наш Олександр Абраменко. «Саша знаходиться в непоганій формі, продовжує підготовку й вже в суботу, 17 лютого, з кваліфікації стартує на Олімпійських іграх», - додав тренер.

Раніше у Національній філармонії України відбулася урочиста церемонія проводів національної Олімпійської збірної на Зимові Олімпійські ігри у Пхенчхані. Під час заходу презентували форму наших спортсменів і провели церемонію спецпогашення Олімпійської марки, яку спеціально випустили до старту Ігор-2018.

Серед тих, хто виборов ліцензії на Олімпіаду у Пхенчхані, було двоє рівненських фрістайлісток – Ольга Полюк і Анастасія Новосад. Проте, захищатиме честь України у фрістайлі лише випало лише для Ольга Полюк.





На правах реклами