Ми у Facebook
25.02.2018, 17:23

Смертельна небезпека, карантин та фура з котлетами. Підсумки тижня на Рівненщині

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 19-25 лютого.
Вибуховий тиждень. Друга половина лютого видалась насиченою резонансними подіями, які сколихнули не лише область, але й всю країну.

Рівненщиною прокотилась серія пожеж, спричинених підпалом:

Під двері помешкання родичів рівненського активіста Юрія Дюга кинули "коктейль Молотова". З цієї звістки розпочався ранок понеділка, 19 лютого.



Юрій Дюг - журналіст та громадський активіст, виконавчий директор організації, яка займається антикорупційними розслідуваннями "Антикорупційний моніторинг".

Депутату Вараської міської ради Дмитру Ющуку поставили під двері каструлю з бензином і підпалили. У квартирі були двоє дітей та вагітна дружина.



Та найрезонансніший підпал був попереду. 22 лютого, на перший поверх редакції видання "Четверта влада" зайшов невідомий, облив бензином все і підпалив. Згоріла половина офісу.





Прокуратура Рівненської області взяла на контроль розслідування підпалу редакції мас-медіа
. У кримінальному провадженні допитано свідків, складено фотопортрет підозрюваної особи, вилучено обгорілу пляшку із запахом паливно-мастильних матеріалів, яку скеровано для проведення експертизи.



Ввечері, 18 лютого трапилась ДТП, за участі чотирьох автомобілів. Двох водіїв автомобілів «Audi» та «ЗАЗ», які отримали тілесні ушкодження внаслідок зіткнення госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні без свідомості. За фактом аварії розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські з'ясовують усі обставини жахливого ДТП. Правоохоронці шукають очевидців масштабної аварії.

Ще одна жахлива аварія трапилась рано вранці, 21 лютого. Хлібовозка протаранила дерево та врізалась у стіну будівлі, сталась ДТП у самому центрі Рівного, на перехресті вулиць Соборна-Петлюри.
Водій авто загинув на місці. Рятувальникам довелось докласти зусиль, щоб витягти тіло з пошкодженого транспортного засобу.



Вантажівка, яка перевозила котлети до Рівного, злетіла з траси через ожеледицю. Подія трапилась 22 лютого, а дістали "котлети" лиш через три дні.



Для надання допомоги було залучено спецтехніку та особовий склад рятувальників ДСНС, поліції та облавтодору, а також техніку приватних підприємств.

У суді також було неспокійно.
Апеляційний суд Рівненської області залишив під вартою чотирьох підозрюваних з села Чемерне Сарненського району.



Як повідомляв портал ОГО, слідство обвинувачує чотирьох молодих людей із села Чемерне у викраденні та зґвалтуванні сироти. За версією поліції, молодики вивезли дівчину до лісу, змушували копати могилу, а потім зґвалтували.

Суд Рівного нарешті отримав змогу допитати головну підозрювану в резонансному вбивстві перукаря Сергія Літвінова.
У рідних покійного стиліста екс-дружина попросила вибачення. Пояснила, що в день вбивства між ними з Сергієм трапилася суперечка. У розпал конфлікту дівчина на кухні вхопила ножа та вдарила чоловіка. Тетяна заперечила, що хотіла вбити Сергія. Каже, просто хотіла, аби він відчепився від неї.
Як відбувалось засідання суду читайте за посиланням.

Рівне атакує смертельна небезпека. В цьому переконані пасічники Рівного. Люди б'ють на сполох, адже через неконтрольоване застосування пестицидів у державі страждають не тільки бджоли, а і люди, які масово хворіють на ракові захворювання. Міський голова Рівного Володимир Хомко сказав, що звернення від депутатів щодо створення навколо Рівного 20-кілометрової буферної захисної зони депутатський корпус підготує. Якщо депутати його підтримають, то його надішлють до центральних органів влади.

І на завершення про карантин. Вимушені канікули тривали у Рівному до 23 лютого.Завтра, 26 лютого, діти повернуться до шкіл.

ЯКИМ БУВ ЛЮТИЙ 2018 ЧИТАЙТЕ У ПІДСУМКАХ "ОГО":

Карантин, смертельна ДТП та снігопад. Підсумки тижня на Рівненщині

Тривалий карантин, загадкова історія з немовлям та напад на поліцейських - підсумки тижня у Рівному





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра