Ми у Facebook
07.06.2018, 07:30

Сонник. До чого сниться лабіринт

Що може означати сон, в якому ми бачимо, опиняємось чи блукаємо в заплутаному лабіринті.
Сон про лабіринт свідчить про те, що ви незадоволені своїм життям, хоч як стараєтесь боротися з обставинами, робите все, щоб налагодити справи, а виявляється, що весь час тупцюєте на одному місці…

Швидше за все, після сну, в якому блукаєте заплутаними ходами лабіринту, час від часу потрапляєте в глухий кут, а іноді благополучно вибираєтесь з нетрів на волю, в реальному житті буде теж якась плутанина. Ймовірний несподіваний поворот подій, який застане вас зненацька. Можливо, вам загрожує якась пастка. Або якісь сімейні проблеми, нерозуміння та непорозуміння.

Якщо ви перебуваєте в лабіринті вночі або в темряві, це недобрий сон, адже віщує хвороби та неприємності, щоправда, досить короткочасні.

Лабіринт з дерев чи виноградних лоз - знак того, що якась непередбачувана подія призведе до великих втрат і відчаю.

Заплутана система коридорів, галерей, переходів у палаці чи великому будинку – з нак того, що ви можете опинитися в такій складній ситуації, що вирішити її просто нереально.

Ховатися від когось в лабіринті означає або те, що ваші справи дуже занедбані, або ви маєте проблеми із законом й боїтеся покарання.

Блукати лабіринтом із задоволенням й не намагатися вибратися назовні – ознака того, що ви цілкои задоволені своїм життям.

Якщо ви бачите себе уві сні в мережах і лабіринтах залізниць, вокзалів, станцій, на вас чекає довга й виснажлива подорож, а також цікаві попутники.

Сонник. До чого сниться ключ
Сонник. Якщо сниться порожній гаманець
Сонник. Якщо сниться автомобіль
Сонник. Якщо сниться весна
Сонник. Якщо сняться батьки
Сонник на кожен день тижня

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами