Ми у Facebook
11.03.2018, 17:20

Магнітні бурі у березні 2018 (ПРОГНОЗИ)

В які дні першого місяця весни метеочутливим людям слід приділити особливу увагу своєму настрою та самопочуттю?
За попередніми даними фахівців, перша половина березня 2018 року, аж надто спокійна з точки зору сонячної активності та магнітних бур, зміниться більш несприятливим періодом. Починаючи з 14 числа, ймовірні декілька слабких та помірних магнітних бур 18, 22, 26 березня. Слабкі збурення геомагнітного поля Землі під впливом плям, спалахів та інших явищ на Сонці не виключені у періоди 15-18, 21-24, 26-28 березня. Їх буде навіть більше, ніж у попередньому місяці, лютому 2018.

Це може впливати не тільки на супутниковий та радіозв’язок і спричинить яскраві полярні сяйва поблизу Північної та південної півкуль Землі. До 10 відсотків метеочутливих людей почнуть скаржитись на настрій і самопочуття. А якщо ми до того ж ослаблені після зими, перевтомлені та хворі... Особливо якщо в ці несприятливі дні ще й міняється погода, атмосферний тиск, відчутно холодає або теплішає...

Нагадуємо, найбільш точний прогноз науковці дають за одну-три доби до початку магнітної бурі або магнітного шторму – після отримання обсерваторіями та цифрової обробки сигналу про спалахи, викиди плазми, протуберанці, плями, “чорні діри” та інші зміни на Сонці.

Магнітні бурі у лютому 2018 - прогнози

Як пережити магнітні бурі?

Чому кішка лягає на хворе місце?

Як поводити себе у дні магнітних бур

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами