Ми у Facebook
05.04.2018, 11:10

Глазур для паски: кращі рецепти святкової поливки

Печете пасочки? А про глазурування не забули?"ОГО" ділиться, як класичними, так і нетрадиційними рецептами глазурі.
Рецепт глазурі з желатином:
1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин
1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.
В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Повинна вийти білосніжна, гладенька маса.
Увага! Вона дуже швидко застигає, тому потрібно робити все 4 руки - один накладає глазур, другий одразу за ним прикрашає пасочки, поки не застигло.

Оригінальні способи прикрасити паску

Шоколадна глазур

Складові:
2 ст.л. какао-порошку
3 ст.л. цукру
2-3 ст.л. молока
50 г вершкового масла



Рецепт приготування:
Змішати віночком в сотейнику какао, цукор і молоко. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити, поки цукор не розчиниться. В кінці додати вершкове масло і перемішати. Остудити глазур до кімнатної температури.

Коли краще випікати паски на Великдень 2018?

Необхідні інгредієнти для білкової глазурі:

яєчні білки – 2 шт.;
цукор – 100 г;
дрібка солі;
склянка води;
лимонний сік.

Спосіб приготування:
Зваріть сироп з цукру і води.
Охолодіть білки і збийте їх у піну.
Дуже повільно влийте в білки гарячий сироп, збиваючи їх у цей час. Продовжуйте збивати білки, поки сироп не охолоне.





На правах реклами