Ми у Facebook
04.05.2019, 07:30

Сонник. Якщо сниться кладовище

Що може означати сон, в якому ми бачимо або опиняємось на цвинтарі серед могил та надгробків
Бачити себе уві сні на гарному й доглянутому кладовищі означає, що ви отримаєте несподівані звістки про одужання когось, кого вважали невиліковно хворим. За іншими сонниками, це приємна звістка про визнання вашого законного права на землю, яку у вас забрали.

Якщо вам наснилося кладовище або цвинтар біля церкви й ви бачите, як блукаєте поміж надгробків узимку — такий сон віщує довгу й тривалу боротьбу з бідністю. Або, ймовірно, ви кудись поїдете й будете жити далеко від рідного дому, в розлуці з рідними та друзями.

Якщо на кладовищі весна, зелена травичка, перші квіти, розпускаються дерева, все прибрано, як на Провідну неділю, то на вас чекає приємне й радісне спілкування з друзями.

Для закоханих бачити себе уві сні на цвинтарі або на церковному дворі означає, що вони ніколи не одружаться, але побачать своїх коханих під вінцем з іншими.

Наречені, які бачать уві сні, що їхня весільна процесія перетинає цвинтар, ризикують в майбутньому втратити своїх чоловіків в результаті нещасних випадків.

Для молодих людей бачити уві сні, що вони блукають алеями кладовища поміж надгробками, означає ніжне і любляче ставлення друзів. Але на них чекають також прикрощі й печалі, в яких навіть вірні друзі будуть безсилі зарадити.

Для матері принести свіжі квіти на кладовище означає довгі роки життя й гарне здоров'я всієї родини.

Якщо молодій вдові сниться, що вона побувала на цвинтарі, - знак, що скоро вона змінить чорний жалобний одяг на шлюбне вбрання. Якщо вона бачить себе сумною, її чекають нові турботи і жаль.

Традиції, забобони, марновірства про могили, кладовища і поминальні дні

Старих людей, які бачать уві сні цвинтар, скоро чекає остання подорож у край вічного спокою.

Бачити на кладовищі розриті могили — попередження про неприємності та хвороби. А якщо ще й уві сні зазирати в порожню яму — до втрати близьких людей.

Бачити старе, покинуте, заросле кладовище з похиленими хрестами й надгробками — знак того, що ви доживете до часу, коли всі, кого ви любили, покинуть вас і ви залишитесь під опікою чужих.

Бачити маленьких дітей, які весело збирають квіти і ловлять метеликів серед могил, - такий сон означає сприятливі зміни, міцне здоров'я, довголіття в оточенні близьких людей та друзів.

Ходити по кладовищу уві сні й читати різні написи на надгробках — у вас буде багато різних друзів, і кожен у вій час буде для вас чимось корисним.

Сонник. Якщо сниться церква
Сонник. Якщо сняться батьки
Сонник. До чого сниться труна
Сонник. Якщо сниться яма
Сонник на кожен день тижня
Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?
Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами