Ми у Facebook
04.05.2018, 11:45

Укрпошта: Обмінюй посилки на подарунки

Укрпошта розігрує еко-торбинки і сертифікати на шопінг просто за відправлену посилку.
Укрпошта подовжує акцію «Обмінюй посилки на подарунки» до 31 травня. Тепер ще більше подарунків — не 17 000, а цілих 22 000.
Надсилай Укрпошта Експрес, Укрпошта Стандарт або Укрпошта SmartBox, автоматично ставай учасником акції та чекай SMS про виграш на свій телефон.
Але це ще не все! Вже 15 черня ми розіграємо головний приз — сертифікат на подорож для двох.

Детальні умови акції:

Акція триває з 01.03.2018 до 31.05.2018 року.
Щотижня розігруємо подарункові сертифікати на шопінг (номінали: 200, 500, 1000 грн) та еко-сумки. Головний приз — сертифікат на подорож для двох* — розіграємо 15 червня 2018 року.



Перелік учасників акції формується автоматично на основі даних, які надходять у внутрішню систему обліку відправлень Укрпошти. Учасниками акції можуть бути лише фізичні особи. Співробітники ПАТ «Укрпошта» брати участь у розіграші подарунків не можуть.

Учасником щотижневого розіграшу подарунків стає кожен, хто протягом тижня (з понеділка до неділі) відправив посилку Укрпошта Експрес, Укрпошта Стандарт, Укрпошта SmartBox в одному з 2500 автоматизованих відділень Укрпошти або оформив відправлення посилки в особистому кабінеті на сайті. Розіграш проводиться щопонеділка.

Укрпошта розпочала комп’ютеризацію сільських поштових відділень у Рівненській області

Учасником розіграшу сертифікату на подорож для двох* стає кожен, хто з 01.03.2018 до 31.05.2018 року відправив посилку Укрпошта Експрес, Укрпошта Стандарт, Укрпошта SmartBox в одному з 2500 автоматизованих відділень Укрпошти або оформив відправлення посилки в особистому кабінеті на сайті.
Відправники, які оформлюють відправлення у відділенні, повинні залишити оператору номер мобільного телефону для інформування про виграш. Відправники, які виграють сертифікати на шопінг та еко-сумки, отримають SMS-повідомлення про виграш та можливу дату забору подарунка з відділення, в якому було здійснено відправлення. Інформація про результати проведення розіграшу сертифікату на подорож для двох* буде опублікована на сайті Укрпошти та на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Укрпошта опублікувала нові тарифи на доставку товарів

*Під подорожжю на двох слід розуміти подарунковий сертифікат на туристичну подорож номіналом 10 000.00 грн, спонсором якої є страхова компанія «Арсенал страхування». У випадку, якщо вартість обраної подорожі є більшою за суму подарункового сертифіката, різницю сплачує переможець. Сума подарункового сертифіката не може бути виплачена в грошовому еквіваленті.
Акція триває з 01.03.2018 до 31.05.2018 року на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ