Ми у Facebook
23.08.2018, 17:23

У санаторії на Рівненщині змагались діти (+ФОТО)

Діти, які відпочивають у санаторії «Горинь», що знаходиться в смт Степань Сарненського району, мали можливість долучитися до спортивно-масового заходу «Олімпійське літо».
Спортивну програму їм представили працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Крім змагань командних з естафет, діти брали участь в індивідуальних конкурсах.



Після короткої церемонії відкриття, юні олімпійці з великим задоволенням розпочали змагання. Кожен хотів показати той максимум, аби у наполегливій боротьбі саме його команда стала переможцем.



У спортивному батлі беззаперечним переможцем стала команда «Сокіл». Її учасники виявилися найспритнішими та найшвидшими. В індивідуальних конкурсах також були свої тріумфатори. Зокрема, найкращим у накиданні кілець на піраміду став Богдан Калачов, найдовше набивав футбольний м’яч Павло Либак. В обертанні обруча не було рівних Дмитру Якимцю, а стрибати на скакалці найліпше зумів Ілля Прохонюк.



Переможці та призери «Олімпійського літа» нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. - повідомляє прес служба "Спорт для всіх"





На правах реклами