Податковий календар на вересень 2018 року
Останній день подання
звіту про обсяги виробництва та реалізації спирту за серпень (форма № 1-РС)
звіту про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв за серпень (форма № 2-РС)
звіту про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів за серпень (форма № 3-РС)
звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі за серпень (форма № 1-ОА)
звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі за серпень (форма № 1-ОТ)
Пʼятниця, 14 вересня
Останній день подання
заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з ІV кварталу та розрахунку доходу за попередній календарний рік
Понеділок, 17 вересня
Останній день подання
звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за серпень (форма № ЗВР-1), якщо не передбачено подання інформації дротовими або бездротовими каналами зв’язку; довідки про використані розрахункові книжки за серпень
Четвер, 20 вересня
Останній день подання
податкової декларації з ПДВ за серпень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю
декларації акцизного податку за серпень
заяви про відмову від спрощеної системи оподаткування з ІV кварталу
податкової декларації з рентної плати за серпень з відповідними розрахунками
податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за серпень у разі неподання податкової декларації на 2018 р.
звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (форма № Д4 (місячна)) за серпень
Останній день сплати
авансового внеску з єдиного податку на вересень платниками першої та другої груп
єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування роботодавцями за серпень (крім гірничих підприємств)
Пʼятниця, 28 вересня
Останній день сплати
ПДВ за серпень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю
акцизного податку за серпень
рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини за серпень
рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України за серпень
рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України за серпень
рентної плати за транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України за серпень
плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за серпень
податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу за серпень
податку на доходи фізичних осіб із загальної суми процентів, нарахованих за серпень на поточний або депозитний банківський рахунок; на вклади членів кредитної спілки
військового збору з нарахованого, але не виплаченого доходу за серпень

Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 838
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 1038
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 306
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 291
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 363