Сьогодні у Рівному починаються пошуки директора
Конкурс триватиме у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.
Основні вимоги до претендентів, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланням: https://suspilne.media/news/1692
Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка, буд. 42 (телецентр "Олівець"). Також можна надіслати скановані копії на konkurs@suspilne.media.
За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: (044) 481-07-20 та (044) 481-08-87.
Нагадаємо, уперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.
У першому конкурсі 2017 року продюсеркою Рівненської філії обрали Інну Білецьку. З червня 2019 року вона очолила творче об’єднання журналістських розслідувань у центральному офісі Суспільного.
За повідомленням з UA: Суспільне мовлення.

Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 911
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 1080
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 354
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 328
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 399