У Рівному вийде книга для людей розумової праці

“Ця книга — добірка порад для людей розумової праці. Дещо втомлених надлишком не завжди потрібної інформації, але відкритих новим знанням, ідеям та можливостям. Читачі книги «ДІЄСЛОВО» — це люди, які прагнуть зробити свої комунікації в соцмережах ефективнішими, а використання дня — продуктивнішим. Які найціннішим ресурсом вважають час.Саме тому книга поділена на два розділи: «Ефективність у соцмережах: від презентації до комунікації» та «Ефективність поза соцмережами: від думки — до дії”. Всі поради покликані допомогти читачеві комфортніше почуватися у світі, перенасиченому інформацією, і робити кожен свій день — щасливішим”, - розповідає Віталій Голубєв.
Вихід книги запланований на 2 вересня.
Уже можна замовити книгу "Дієслово", просто перейшовши за посиланням.
Нагадаємо, що Віталій Голубєв перед цим видав 5 книг, він також спікер та медіатренер. Нещодавно він представив свою нову книгу "Журхак".

нова книга, Дієслово, Віталій Голубєв, ОГО, книга, Рівне, Від читачів
Які релігійні свята відзначаємо у травні

У травні багато визначних і пам’ятних дат, пов’язаних зі святими угодниками Божими та нашою церковною історією.
переглядів: 254
Відновлено рух тролейбусів по вулиці Дубенській

Рух тролейбусів маршрутів №2, №7 та №11 на вулиці Дубенській у Рівному повністю відновлено.
переглядів: 334
Деякі мешканці Рівненщини можуть отримати 908 гривень на книжки в межах програми «єКнига»

У межах урядової ініціативи «єКнига» громадяни, яким виповнилося 18 років у 2024 році, а також ті, хто досягатиме повноліття цьогоріч чи в наступні роки, можуть отримати одноразову виплату в розмірі 908 гривень для придбання книжкової продукції.
переглядів: 326
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 819
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 1262