Ми у Facebook
02.09.2019, 14:00

"Корисна програма": як розібратися, що ми купуємо та їмо

У вівторок, 3 вересня, о 10:00 на телеканалі "Інтер" - прем'єра ток-шоу про якість життя.
Ведучий Олександр Лук'яненко і експерти проекту "Корисна програма" допоможуть телеглядачам розібратися в якості продуктів в трьох цінових сегментах - економ, стандарт і преміум.

Героями ток-шоу стануть люди, які хочуть навчитися орієнтуватися в різноманітті товарів. У цьому їм допоможуть лікарі, дієтологи, технологи, косметологи, фахівці з визначення якості продуктів. Своїми порадами також будуть ділитися імениті гості: зірки шоу-бізнесу, кіно, телебачення та спорту.



У "Корисній програмі" на глядачів чекають яскраві наукові досліди та експерименти Дмитра Лук'янова, який наочно покаже корисний і шкідливий вплив продуктів на наш організм.

А провідні рубрики «Кухонні поради» Марина і Дмитро Чистякова поділяться з глядачами практичними рекомендаціями, як спростити життя і заощадити час на кухні.

Про реальні проблеми сфери послуг в Україні розповість Віра Борсук, яка разом з представниками Союзу споживачів України і Асоціації захисту прав споживачів вирушить з перевіркою у рейди по супермаркетах, ринках та елітних магазинах.

У перших випусках програми глядачі дізнаються:
З чого насправді випікається хліб, який їдять українці?
Як зрозуміти, що м'ясо, яке ви купуєте, свіже і якісне?
І невже популярна фруктова дієта - всього лише міф?



Ток-шоу "Корисна програма" на телеканалі "Інтер" можна буде подивитися з вівторка по п'ятницю о 10:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
«Правила виживання» на «Інтері»: єдина реальна книга скарг і пропозицій





На правах реклами