Ми у Facebook
21.09.2019, 07:30

Сонник. Якщо сниться бабине літо, павук і павутиння

Що може означати сон, в якому ми бачимо цю комаху, яка плете свої тенета...
Павуки уві сні – своєрідний тривожний знак, мовляв, уважніше постався до того, що відбувається з тобою і довкола тебе. Дуже часто це попередження про якісь проблеми вдома, інтриги на роботі, неприємності у бізнесі, хвороби чи інші випробування долі.

Або ж сни про цих неприємних комах, так само як і жахіття про різних тарганів, жуків, хробаків – підсвідоме відображення почуття провини, докорів сумління, внутрішніх тривог, переживань про майбутнє...

Щоправда, це так не завжди. Наприклад, коли бачимо сон про ласкаве бабине літо...

Бачити уві сні бабине літо й павука, який плете своє павутиння, - хороший і приємний сон, який означає, що ви будете спокійні та щасливі в своєму домі. Можливо, на вас чекає дуже важлива серйозна розмова, яка вирішить ваші проблеми.

Так само і павутиння у сновидінні – ознака стабільності, комфорту й добробуту у вашому домі. Але якщо ви уві сні важко продираєтесь крізь міцне павутиння, вас стримують якісь родинні зобов'язання. Чудовий сон, якщо у ньому вам вдається розірвати і виплутатися з павутиннячих нетрів. У реальному житті ви подолаєте все і дістанетесь омріяної мети!

А от убити уві сні павука - не дуже приємний знак. Можливо, на вас чекають сварки або інші конфлікти з близькими людьми.

Спіймати павука – непогане сновидіння, яке натякає на народження дитини або якийсь подарунок чи прибуток.

Якщо павук уві сні вкусить вас – поганий знак. Можливо, ви станете жертвою зради, а результати вашої роботи постраждають через підступи ваших суперників, конкурентів, недоброзичливців або ворогів. Від того, який павук кусає у сонному жахітті – великий чи маленький – залежатиме і неприємність в реальному житті...

Якщо побачите уві сні, що вас оточує безліч павуків, що які висять на своїх павутинах, це просто чудовий сон! Він обіцяє міцне здоров'я, удачу, підтримку друзів. І все це одразу!

Наштовхнулися у сновидінні на павутиння з величезним павуком – ймовірно, ддоведеться завести досить небезпечні зв'язки, але, зрештою все закінчиться вашим успіхом.

Втікати уві сні від величезного павука – попередження про життєві негаразди та приниження. Але якщо ви візьмете себе в руки і вб'єте, розчавите цього павука – зміцните своє становище! Головне, щоб він знову не ожив і почав вас наздоганяти, інакше хвороби та інші неприємності знову чатуватимуть

Якщо дівчині сниться, що навколо неї повзають золоті павучки, то її особисте щастя не за горами і незабаром у неї з'являться нові друзі. А от білий павук у багатьох сонниках натякає на вагітність...


Сонник. Якщо сниться собака
Сонник. До чого сниться лабіринт
Сонник. До чого сниться глуха стіна
Сонник на кожен день тижня
Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?
Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ