Ми у Facebook
14.10.2019, 08:00

З Покровою Пресвятої Богородиці (+ ВІТАННЯ)

14 жовтня – особливо знаковий та шанований день для українців.
В цей день ми вшановуємо Божу Матір, як Приснодіву і ту, що народила Сина Божого і Сина Чоловiчого, і просимо її милості та заступництва.

Нехай Покрова Пресвятої Богородиці принесе чистоту і надію у ваші оселі, сховає від усіх лих під Божим покровом! Бажаємо жити праведно й щасливо, з добром у серцях і вірою в душі, нехай буде любов і злагода в родині та мир у вашому домі та нашій Україні!

* * *
Тож нехай це велике свято – свято Покрова Пресвятої Богородиці - нагадає нам про справжню радість материнства, про повагу до жінки, про давні українські християнські традиції і звичаї подружнього життя. Тому що без духовного відродження української родини, неможливо відродити націю в цілому.

* * *
Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю світлого щастя і блага у житті, бажаю відради душі і радості серця. Нехай Пресвята Богородиця вкриє від лиха та бід, хай кожен день дарує добру надію, мир і любов.

* * *
З Покровою! Нехай ваші молитви будуть почуті, хай кожен день буде особливим, радісним і чудовим і нехай вас ніколи не покине Божа благодать.

* * *
Хай Матір Божа вас оберігає,
Від неприємностей застерігає.
Нехай дарує силу й процвітання,
І хай здійсняться всі бажання.
Нехай царює мир й любов в сім'ї,
Щоб поруч вірні друзі лиш були!

* * *
У Покрову Богородиці Святої
Хай щастя буде з тобою,
Радість, мир, здоров’я
І благодать з любов’ю!


Дівчата, які щиро бажають вийти заміж, у цей святковий день можуть прийти в церкву саме до початку святкового богослужіння, поставити свічку біля ікони Покрови Пресвятої Богородиці й попросити її про заміжжя та про щасливе сімейне життя.

До речі, майже у кожному місті є храм на честь Покрови. На Рівненщині дуже відомі 10 Свято-Покровських соборів, церков і монастирів. Один із найвищих українських храмів - Свято-Покровський собор у Рівному.

14 найкращих народних прикмет на Покрову [+ПОРАДИ]

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами