Ми у Facebook
24.03.2020, 08:38

Коли можна замовити церковні записки онлайн?

зображення з facebook.com/Orthodox.in.Ukraine

Через карантин ПЦУ запровадила нову можливість для вірян - подати записки онлайн, за допомогою мережі Інтернет. Вперше це стало можливо у суботу, 21 березня.
Як ідеться на сторінці ПЦУ в мережі Фейсбук, понад 3300 людей подали церковні записки в онлайн-режимі, за здоров’я – написано близько 35000 імен, та, незважаючи на таку велику кількість, вони зачитувались упродовж усього недільного Богослужіння. За здоров’я, спасіння та благоденство людей, чиї імена були записані, молилися Блаженнійший Митрополит Епіфаній, священнослужителі та монахи Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

"У молитві ми знаходимо підтримку та розраду, сили для того, аби протистояти негараздам. Це наша неоціненна духовна допомога одне одному в умовах протистояння небезпечній хворобі.

зображення з facebook.com/Orthodox.in.Ukraine
зображення з facebook.com/Orthodox.in.Ukraine


До уваги всіх наших вірян: ця ініціатива буде продовжена на період карантинних заходів. Наступного разу у кожного знову буде можливість подати записки у суботу, 28 березня, про що буде окремо повідомлено на сторінці Православної Церкви України у мережі Фейсбук.

Дякуємо вам за довіру та за вашу відповідальність, яку ви проявляєте, коли залишаєтеся вдома у цей непростий час. Молімося разом, адже попри те, що ми робимо це на відстані, у молитві до Бога – ми завжди разом, завжди у духовній єдності", - йдеться у повідомленні на сторінці ПЦУ в мережі Фейсбук.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній звернувся до українців через поширення коронавірусу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ