Ми у Facebook
12.04.2020, 16:40

Гороскоп на тиждень 13 - 19 квітня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН (21.03-20.04). Вдалий тиждень для всіх, хто робить кар'єру. Головне, уникайте конфліктів з начальством. Ви можете виявитися трохи недовірливими у спілкуванні з друзями. Варто знайти час для щирої розмови зблизькою людиною.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Чим більше часу ви проведете в клопотах, тим менше можливостей залишиться на дурості. Інакше вас буде тягнути на авантюри - неважливо які, любовні чи фінансові. Не рекомендується починати нові справи, бо результат може розчарувати.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Тиждень буде просто божевільним, але цікавим, прибутковим та успішним для вас. Готуйтеся до приємних несподіванок. Подумайте, чи так необхідні незмінні принципи, або іноді варто відступити від правил, щоб одержати щось особливе. Більше посміхайтеся й жартуйте.

РАК (22.06-23.07). Час усе розкласти по своїх місцях, а вас, таких прекрасних та розумних і працьовитих, помітять саме тоді, коли це їм буде необхідно. На поточні питання ви легко знайдете праивльні відповіді, і навіть глобальні завдання будуть вам до снаги.

ЛЕВ (24.07-23.08). Доведеться доводити свій професіоналізм, тож не бійтеся брати відповідальність на себе. Будьте розкутішими, спілкуйтеся з різними людьми. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої для вас інформації. Розмов з начальством поки краще уникати.

ДІВА (24.08-23.09). Бажано менше часу витрачати на навколишніх, а більше присвятити собі. По-перше, ви це заслужили, а по-друге, це дозволить більш-менш адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій у нервовій метушні було б зовсім нереально. У вихідні постарайтеся розвіятися.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Все одразу охопити навряд чи встигнете або куди-небудь спізнитеся - хоч доведеться надолужувати наступного місяця, не засмучуйтесь. У вихідні тільки вам буде під силу втихомирити бурхливі сімейні пристрасті.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Скористайтеся сприятливим періодом і максимально його використовуйте. Не відмовляйтеся від нових проектів, вони виявляться на рідкість вдалими. Не варто у всьому залежати від інших, виконуйте й свої бажання, це зробить вас щасливішими. Вихідні дозволять звільнити місце для створення нового.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви благополучно скинули тягар минулих проблем і готові до рішення нових завдань. Ваші творчі ідеї приємно здивують друзів і партнерів з бізнесу, потрібно тільки вчасно й переконливо про них розповісти. Якщо будете діяти наполегливо й рішуче, то всього доб'єтеся.

КОЗОРІГ (22.12-20.01). Емоційно напружений час - вам краще обмежитися роллю спостерігача. Але все-таки сил та енергії додасться. Варто замислитись про своє упереджене ставлення до людей, імовірно, ви схильні вимагати від навколишніх надто багато.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Приємні сюрпризи й прикрі несподіванки будуть в основному стосуватися роботи, але в деяких випадках будуть пов'язані зі здоров'ям. Не варто зайво себе перевантажувати спілкуванням з великою кількістю людей. У домашніх справах беріть ініціативу на себе.

РИБИ (20.02-20.03). Ваша самокритичність і вимогливість до себе й до інших загрожує зіпсувати стосунки з навколишніми. Будьте обачні в контактах, не шокуйте людей своєю прямолінійністю й зайвою різкістю. У вихідні вам, схоже, захочеться побути на самоті. Побудьте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 6 – 12 квітня
Сонник на кожен день тижня

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами