Ми у Facebook
21.05.2020, 12:00

Зарплати голів ОДА: кому нарахували "мінімалку"?

Через карантинні обмеження зарплати високопосадовців у квітні стали значно менші, ніж у березні, коли деякі голови обласних держадміністрацій отримали по 60-80 тисяч гривен.
Які зарплати нарахували минулого місяця головам обласних адміністрацій, інформує «Слово і діло».

Топчиновникам під час карантину урізали зарплати і найбільше можна отримати 47 тисяч 230 гривень. Майже всім головам ОДА стільки й нарахували.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне


Найбільшу суму нарахували голові Дніпропетровської ОДА Олександру Бондаренку в розмірі 58 тис. 64 грн. Як пояснили нам в обладміністрації, після того, як за документами проведуть розпорядження щодо утримання нарахувань, у травні із зарплати Бондаренка вирахують «переплату» за квітень, тому наступного місяця він отримає меншу суму.

Новопризначений голова Закарпатської ОДА Олексій Петров приступив до виконання обов’язків 23 квітня, тому йому було нараховано лише 13 тис. 494 грн.

Віталій Федорів, який був призначений головою Івано-Франківська ОДА на день пізніше від свого закарпатського колеги, має лише 11 тис. 60 грн нарахувань до зарплати.

Усім іншим головам обладміністрацій у квітні нарахували «мінімалку» у розмірі 47 тис. 230 грн, в тому числі й голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю. Виключенням є голова Запорізької ОДА Віталій Туринок, якому нарахували 46 тис. 862 грн.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ