Ми у Facebook
28.08.2020, 13:19

Оголосили конкурс сценаріїв анімаційних короткометражних фільмінв

фото з tvoemisto.tv

Українцям пропонують спробувати себе у ролі сценариста у межах конкурсу сценаріїв "Єдність у свободі" та отримай шанс реалізувати свою ідею.
Єдність у свободі – це те, що отримала Німеччина 3 жовтня 1990 року. Цьогоріч Німеччина святкує 30-ту річницю з дня свого возз’єднання. З цієї нагоди Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні (Київ) у співпраці з Центром "Ейдос" оголошує конкурс сценаріїв анімаційних короткометражних фільмів у рамках "Тижнів Німеччини в Україні" на тему "Єдність і свобода – вчора й сьогодні – в Україні, Німеччині та Європі".

Те, що єдність у свободі стала можливою, і до сьогодні є основним досягненням усіх, хто брав участь у подіях тих днів – від демонстрантів до керівників держав. Ще за три роки до возз’єднання, у березні 1987 року, Федеральний канцлер Німеччини Гельмут Коль так визначив центральний аспект свободи для єдності в одній із урядових заяв: "Єдність нації спочатку повинна й мусить бути реалізована у свободі її людей". А що сказав/ла би про Єдність у свободі ти?

Опиши свою ідею у вигляді концепції чи сценарію анімаційного фільму тривалістю до 10 хвилин. Три найкращі та найкреативніші ідеї будуть реалізовані за підтримки ФКА як анімаційні короткометражні фільми та представлені широкій публіці за участі авторів під час презентації наприкінці жовтня.

До участі запрошуються молоді українці віком до 25 років. Роботи приймаються до 13 вересня 23:59.

Також 2-го вересня о 16:00 відбудеться онлайн-сесія на платформі Zoom, під час якої організатори дадуть відповіді на всі ваші запитання.

Деталі конкурсу та форма подання заявок - за посиланням http://kascontest.tilda.ws

Про це повідомляє Держкіно.

Нагадаємо, в Києві безкоштовно почали показувати патріотичні фільми. Фільм, який зняла рівнянка, показали по телебаченню. Стрічка, яку також знімав український режисер, отримала престижну нагороду. Netflix зняла стрічкупро Паралімпійські ігри. Польща представить на Оскар фільм про українця. В Україні зніматимуть фільм про саксонського лицаря.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ