Ми у Facebook
08.11.2020, 12:20

Її величність морква: крем-суп для ситного дієтичного обіду

Солодка яскрава морква містить у собі дуже багато клітковини, вітамінів групи В, С та А (бета-каротин), підтримує імунну та серцево-судинну системи, допомагає у проблемах зі шкірою й зором. Цей овоч славиться своїми антиоксидантними властивостями, які під час термічної обробки зростають майже утричі!
Такий супчик можна готувати навіть самим маленьким діткам.


Для приготування нам потрібні:

моркова — 155 гр
молоко — 150 гр
манна крупа — 20 гр
вершкове масло — 10 гр
сахар — 5 гр
жовток яєчний— 1 шт
вода — 300 мл

•Відварюємо моркву, охолоджуємо і натираємо її на дрібній тертці.
•У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і додаємо манну крупу.
•Постійно помішуючи, варимо її 10-15 хвилин.
•Потім додаємо моркву і цукор, перемішуємо. Знову доводимо до кипіння.
•Молоко змішуємо з жовтком і вливаємо в суп, доводимо його до кипіння.

Подаємо зі шматочком вершкового масла.








На правах реклами