Ми у Facebook
24.01.2021, 16:41

Невідомі обстріляли будинок підприємиці з Рівненщини

31-річна жителька села Стара Рафалівка Оксана Ткач звернулася до поліції 22 січня з письмовою заявою про те, що вікна її будинку пошкоджені, ймовірно внаслідок пострілів.
Жінка, яка є власницею будинку і приватною підприємицею, розповіла поліцейським, що близько четвертої ранку чула підозрілі звуки та гавкіт собаки.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група виявила пошкодження трьох вікон. Одне з вікон, куди влучили зловмисники розташоване у кімнаті 8-річної доньки.
Слідчі вилучили чотири предмети, схожі на частини від куль, які залишилися між камерами склопакетів.

На своїй сторінці в Інстаграмі жінка написала: "Я передати не можу мого стану, не підберу слів. Як тільки подумаю, що могло статися, не можу зупинити сліз. Розумієте, я колись вже похоронила дитину.... Боже, як же це болить...

Зараз я дуже переживаю, аби розслідування не зупинилось на даному етапі. Сьогодні я, завтра-ще хтось, а післязавтра-розстріляють АЕС. В нас в місті стратегічний об‘єкт, чорт забирай, а таке робиться.

Я дуууже прошу репосту! Винні понесуть покарання!!! Маю велику надію на правоохоронні органи!

Це замах на вбивство, а не просто пошкодження майна! Я наголошуватиму на цьому до кінця!!!"

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмету, заздалегідь заготовлено для нанесення тілесних ушкоджень слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Поліцейські розглядають різні версії інциденту, одна з яких пов’язана із професійною діяльністю чоловіка Віктора Ткача, який є депутатом Вараської міської ради.

У рамках кримінального провадження правоохоронці проводять слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення зловмисників.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ