Яблучний пиріг для буденних частувань - рецепт
Яблука - 4 шт.
Борошно - 180 гр.
Жовток - 2 шт.
Цукор - 140 гр.
Масло вершкове (можна маргарин) - 50 гр.
Молоко – 125 мл.
Розпушувач – 4 гр.
Сіль – 2 гр.
Як приготувати пиріг з яблуками?
Жовтки перетріть із цукром до білого. Цукру беріть половину, залишок ми використовуємо потім.
Масло розтопіть, і половину додайте до жовткової маси, потім молоко.
Введіть борошно, розпушувач та дрібку солі.
Все перемішайте до однорідності.
Форму для випічки застеліть папером для випічки, вилийте тісто.
Яблука очистіть від шкірки і наріжте невеликими частинками.
Викладіть яблука на тісто, і полийте їх розтопленим маслом, що залишилося, і присипте цукром.
Духовку нагрійте до 180 ° С і випікайте там пиріг 30-35 хвилин.

рецепт, пиріг, готуємо разом, смачно, корисні поради господиням
В Україні знизять ціни ще на понад 100 лікарських засобів

Українські фармацевтичні виробники надали пропозиції щодо зниження цін на низку препаратів власного виробництва. Найближчим часом вартість понад сотні найменувань ліків планують зробити дешевшими.
переглядів: 150
У Рівному почнуться безкоштовні курси медіаграмотності. Як записатися

У навчально-тренінговому центрі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувається набір у групу «Комп’ютерна грамотність для літніх людей 60+».
переглядів: 171
Зернова чи мелена кава: як обрати найкращий варіант

Правильний вибір кавового зерна є першим і обов’язковим етапом у приготуванні смачної кави. Кожен цінує цей напій за різні якості: для одних важливий його тонізувальний ефект, інші віддають перевагу гіркуватому смаку, а дехто полюбляє каву з молоком.
переглядів: 162
Корисний сніданок: вівсянка та сир із йогуртом і фруктами

Сніданок – найважливіший прийом їжі, який задає енергію на весь день. Пропонуємо два смачні та поживні варіанти ранкової трапези, що поєднують користь та простоту приготування.
переглядів: 185
Сучасні технології лазерного різання: що потрібно знати?
Лазерне різання: що це таке і як працює ця технологія/
переглядів: 241