Легкий рецепт смачної паски
- 1 кг борошно ПС
- 0,5 л молоко 3,2% обов'язково ультрапастеризоване.
- 50гр свіжі дріжджі
- 400гр цукру (якщо любите менш солодку візьміть 300гр)
- 6 штук яєць
- 300 гр вершкове масло
- 300гр ізюм з вишнею замоченою в ромі.
- Лимон, ваніль, сіль
Приготування:
У склянці молока розвести дріжджі, додавши 1 год. цукру та щіпку солі. У частину молока, що залишилася, всипати просіяне борошно, додати дріжджі, що спінилися, ретельно перемішати і, прикривши тканинною серветкою або рушником, поставити в тепле місце.
Коли маса збільшиться, додати 6 жовтків, збитих з 1/2 цукру, додати м'яке вершкове масло, родзинки з вишнею і цедру лимона і ще щіпку солі. Наприкінці домішати білки, збиті з іншої 1/2 цукру. Ретельно вимісити.
Відправити тісто форми приблизно на 1/3.
Дати тісту підійти до краю форми.
Перед випіканням змастити зверху яйцем із ч.л. молока. Випікати за 180-200С 45 хвилин.

корисні поради господиням, готуємо разом, готуємо вдома, Великдень, Пасха
Курячі яйця можуть подешевшати

У травні українці можуть очікувати незначне здешевшання курячих яєць. Після стрімкого зростання цін, яке тривало з осені минулого року, ситуація на ринку починає стабілізуватись.
переглядів: 177
Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 325
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 832
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1714
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 426