08.07.2022, 11:50
Овочевий делікатес: Неймовірно смачна кабачкова ікра
Смажили оладки з кабачків? Консервували цукіні на зиму? А ікру з кабачків пробували? Ця страва сподобається всім.
Рецепт божественно смачної ікри від відомого українського кухаря Євгена Клопотенко:
ІНГРЕДІЄНТИ
1 шт. Цибуля
1-2 шт. Морква
2 шт. Кабачок
3 зубчика Часник
¼ ч. л. Коріандр мелений
2 ст. л. Соняшникова олія
½ шт. Лимон (сік половини лимона)
за смаком Сіль та перець
Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.
Кабачкова ікра на зиму – рецепт з грибами від Лізи Глінської
Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.
Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.
Ікра з польських грибів до столу і на зиму
Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
ІНГРЕДІЄНТИ
1 шт. Цибуля
1-2 шт. Морква
2 шт. Кабачок
3 зубчика Часник
¼ ч. л. Коріандр мелений
2 ст. л. Соняшникова олія
½ шт. Лимон (сік половини лимона)
за смаком Сіль та перець
Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.
Кабачкова ікра на зиму – рецепт з грибами від Лізи Глінської
Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.
Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.
Ікра з польських грибів до столу і на зиму
Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 3905рецепт ікри, як зробити ікру, овочева ікра, кабачки на зиму, кабачкова ікра, кабачок, рецепт, споживач
Інші статті рубрики:
У Рівному є робота із можливістю бронювання
КАТП запрошують у свою команду представників низки професій.
переглядів: 197
Як зараз дізнатися розмір субсидії
Пенсійний фонд України оновив розрахунки житлових субсидій на опалювальний сезон 2024-2025 років.
переглядів: 209
Кабмін виділив додаткові кошти на компенсацію розміщення ВПО у закладах
Уряд виділив додаткові кошти на компенсації закладів, які надають прихисток ВПО.
переглядів: 331
Індивідуальні номерні знаки повертаються: як оформити та скільки коштує послуга?
Українські автовласники знову мають можливість замовити індивідуальні номерні знаки. Ця послуга, яка користується популярністю серед автолюбителів, була тимчасово недоступна.
переглядів: 319