Ми у Facebook
08.07.2022, 11:50

Овочевий делікатес: Неймовірно смачна кабачкова ікра

Смажили оладки з кабачків? Консервували цукіні на зиму? А ікру з кабачків пробували? Ця страва сподобається всім.
Рецепт божественно смачної ікри від відомого українського кухаря Євгена Клопотенко:

ІНГРЕДІЄНТИ
1 шт. Цибуля
1-2 шт. Морква
2 шт. Кабачок
3 зубчика Часник
¼ ч. л. Коріандр мелений
2 ст. л. Соняшникова олія
½ шт. Лимон (сік половини лимона)
за смаком Сіль та перець

Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.

Кабачкова ікра на зиму – рецепт з грибами від Лізи Глінської

Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.

Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.

Ікра з польських грибів до столу і на зиму

Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ