Ми у Facebook
17.07.2022, 09:22

Як зробити ідеальні стрілки? Перевіримо лайфхак TikTok із клейкою стрічкою

Вам важко намалювати ідеальну стрілку на повіці? У TikTok пропонують декілька способів як це зробити гарно і майстерно. Давайте перевіримо лайфхак із застосуванням клейкої стрічки.
Дівчата знають, що для того, щоб зробити симетрику з ідеальним кінчиком стрілки на повіці, зазвичай потрібні години практики. Якщо ви фарбуєтеся щодня, можливо, ви вже давно знайшли свій метод ідеальної стрілки, але коли ви робите це час від часу, у вас немає досвіду роботи з підводкою для очей, цей блискучий метод для вас.

Користувачка TikTok показує рішення для ідеальної стрілки на повіці, яке знайшла у мережі. Спочатку виглядає дивно, але чи працює воно - подивимося…


Нам потрібно:
клейка стрічка (може бути лейкопластир),
підводка або тіні чорного кольору (тут вибір за вами),
кілька хвилин та терпіння.

Техніка полягає в тому, щоб наклеїти липку стрічку вздовж зовнішніх куточків ока. Клеїмо обережно, щоб не налізти на вії. Коли “шаблон” готовий, його необхідно заповнити темними тінями для повік або підводкою. Якщо це зроблено - зніміть стрічку, і все готово.










Переваги? Ви контролюєте свої рухи під час нанесення темного фону, навіть якщо виходите за лінію - це на стрічку. Тому беріть цей лайфхак у свої закладки і користуйтеся. Цей швидкий простий прийом, який повністю змінить ваш макіяж.

У TikTok є багато корисних лайфхаків для красунь та модниць. Деякі прийоми рекомендують досвідчені візажисти, косметологи та перукарі, інші – ентузіасти світу прекрасного. Усі вони мають одну мету – заощадити час і сили у вашій щоденній рутині.

Нещодавно ми розповідали про мокру техніку макіяжу, завдяки якій ваше обличчя залишається ідеальним навіть у неймовірну спеку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ