Ми у Facebook
12.08.2022, 07:51

З чим поєднувати молоко та чому каша з молоком - це некорисно?

Чому молоко – це добре, а каша на молоці та йогурт із фруктами – це погано? З чим поєднуються молоко та молочні продукти - дізнайтеся у статті.
Якщо коротко, то майже ні з чим.

Звичні нам картопляне пюре з молоком, молочні каші та супи, млинці з сиром, йогурт з додаванням ягід та фруктів, м'ясний борщ зі сметаною: всі ці поєднання взагалі не ок для ШКТ.

Джерело знань - Аюрведа. Частково це вже обґрунтовано сучасними дослідженнями: трилер про те, як молоко перетворює повільні вуглеводи на швидкі та дає постпрандіальну інсулінемію, вже вразив уяву читачів мого телеграма. Про м'ясо та фрукти поки не знаходила досліджень, але.

Взагалі ви все можете відчути самі.
Якщо ви добре переносите молочні продути, просто спробуйте кілька днів їсти згадані вище страви.

Через кілька днів ви почнете важко вставати вранці, помітите часте здуття живота, обкладений білим нальотом язик, поява грудки слизу в носоглотці, сонливість, набряки обличчя та тіла. І це не нестерпність молочки, це реакція на поєднання молочки з іншими продуктами. Варто почати вживати молочку окремо, все буде прибл.

Як найкраще вживати молочні продукти?

У гарячому або теплому вигляді. Молоко потрібно пити або парне (40 хвилин після доїння), або кип'ятити і пити гарячим (але не обпалюючись). Сир - перетворювати на сирники та запіканку. Йогурт і кефір поставити перед вживанням у миску з гарячою водою.

Добре не на ніч. Саме час для молочних продуктів – це ранній вечір, 16-17.00. У цей секретний час молоко діє прямий як слід для всіх дівчаток і хлопчиків (особливо тих, кому +40)

Ідеально - зі спеціями. Прянощі, які допомагають перетравлювати молочку, - це куркума, кориця, зелений кардамон, запашний перець.

Можна додати мед.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ