Ми у Facebook
07.09.2022, 17:43

Як рівнянам повернути переплату за спожитий газ?

Уже з 1 травня 2022 року до реєстру клієнтів ГК «Нафтогаз України» включили 8,8 мільйона українських домогосподарств. Серед них і рівняни.
На сайті Рівненської ОВА з'явилося роз'яснення, як отримати переплату за спожитий газ.

Як зазначається, щодо повернення залишків переплат, нарахованих сум пільг і житлових субсидій слід розв’язувати, звернувшись до попереднього постачальника. На жаль, дієвого механізму переведення коштів між компаніями не існує.

Водночас, ТОВ "Рівнегаз ЗБУТ" надає роз'яснення щодо повернення коштів, які станом на 1 травня 2022 року мали переплати. Потрібно здійснити такі дії:

написати заяву на повернення переплати;
додати копію паспорта (1-6 сторінки), ідентифікаційного номера, квитанції про помилкову оплату, довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку);

підписану заяву та документи можна направити на поштову адресу: 33023, м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24. Зауважимо, що на копіях документів має бути зроблений посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дата.

Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@rvgaszbut.com.ua. Зауважимо, що у цьому разі заява та копії документів, що додаються, повинні бути скріплені/завірені за допомогою електронного підпису (ЕЦП). Такі вимоги до документів висуваються у Законі України «Про електронні документи та електронний документообіг».

За повідомленням з сайту Рівненської ОВА, rv.gov.ua.

Дізнайтеся, як зараз подавати показники про спожитий газ у Рівному





На правах реклами