Соковиті тефтелі в томатному соусі: готуємо
М'ясо свинини 1 кг
Цибуля 2 шт
Батон 4 шматки
Сіль, коріандр, перець
Для соусу:
Олія вершкове або рослинна
Томатна паста 1 м. ложка
Сметана б. ложка
Борошно 2 ложки
Вода 1 склянка, сіль
М'ясо подрібнити на фарш разом із цибулею. Шматки батона залити водою та додати у фарш. Додати спеції, перемішати. Сформувати маленькі круглі кульки, обсмажити їх із двох сторін.
Приготувати соус:
В масло додати борошно, помішуючи, щоб не було грудочок, потім холодну або теплу воду. Якщо додати з чайника, то можуть утворитися грудочки.
Додаємо сіль, томатну пасту та сметану, як закипить, кладемо в соус тефтелі і томимо ще хвилин 10 на повільному вогні.
Ніжні та смачні тефтелі готові!
корисні поради господиням, готуємо вдома, домашні рецепти, рецепти, тефтелі
На Рівненщині у 2024 році виплатили 3,5 млрд грн соціальної допомоги
Упродовж минулого року в Рівненській області на соціальні виплати спрямували 3,5 мільярда гривень.
переглядів: 223
У Львові розпочали будівництво першого крематорію
У Львові зроблено важливий крок у напрямку сучасного та екологічного підходу до сфери поховань. На території Голосківського кладовища урочисто заклали капсулу на місці майбутнього крематорію.
переглядів: 381
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками- Віктором Гричиною з Зарічненської громади, Валерієм Яйченею з Вараської громади, а також Петром Середою, Назаром Мозольом, Олександром Чудіновичем та Миколою Бречком із Рівненського району.
переглядів: 305
Цікаві факти про водні ресурси Рівненщини
Рівненська область багата на водні ресурси, які формують її природний ландшафт і забезпечують екологічний баланс.
переглядів: 244
Купатися чи не купатися на Водохреще?
Незабаром нас очікує велике свято – Хрещення Господнє. У цей день православні освячують воду, а також пірнають в ополонку.
переглядів: 1151