Ми у Facebook
05.11.2022, 06:51

Соковиті тефтелі в томатному соусі: готуємо

Приготуйте для своїх близьких!
Інгредієнти:

М'ясо свинини 1 кг
Цибуля 2 шт
Батон 4 шматки
Сіль, коріандр, перець

Для соусу:

Олія вершкове або рослинна
Томатна паста 1 м. ложка
Сметана б. ложка
Борошно 2 ложки
Вода 1 склянка, сіль

М'ясо подрібнити на фарш разом із цибулею. Шматки батона залити водою та додати у фарш. Додати спеції, перемішати. Сформувати маленькі круглі кульки, обсмажити їх із двох сторін.
Приготувати соус:
В масло додати борошно, помішуючи, щоб не було грудочок, потім холодну або теплу воду. Якщо додати з чайника, то можуть утворитися грудочки.
Додаємо сіль, томатну пасту та сметану, як закипить, кладемо в соус тефтелі і томимо ще хвилин 10 на повільному вогні.
Ніжні та смачні тефтелі готові!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ