Ми у Facebook
15.12.2022, 11:07

Маленький секретик, який робить квашену капусту ще хрумкішою

Невеличкий лайфхак зробить хрумкою квашену капусту, ніби та свіжа.
Квашена капуста - дуже смачна та корисна. Як запевняють спеціалісти в кулінарії, аби вона буде ще смачніша, не варто додавати оцет. А для того,аби квашена капуста стала мегахрумкою, потрібно додати мед.

Квашена чи свіжа: яка капуста більш корисна?

Як пише Тетяна Юшина (_tanyushina_) в Instagram, у розсіл, в якому заквашують капусту, слід додати мед. Півтори ложки цього солодкого продукту слід добряче розмішати.

Про це повідомляє видання Патріоти, patrioty.org.ua





На правах реклами