Ми у Facebook
06.01.2023, 21:00

Без майонезу: готуємо смачний салат з пекінської капусти

Простий рецепт, який смакуватиме всій родині. Цей салат можна подавати як на святковий стіл, так і готувати для сім'ї.
Продукти:

- Капуста пекінська – 220 г
- Помідори – 200 г (2 шт.)
- Кукурудза консервована – 150 г
- Сир твердий – 70 г
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 3 ст. ложки
- Гірчиця – 1 ч. ложка
- Сіль - 1 ч. ложка

Спосіб приготування:

1. Яйця заливаємо водою та відварюємо 8 хвилин після закипання. Варені яйця заливаємо холодною водою та остуджуємо.
2. Пекінську капусту нарізаємо тонкими смужками.
3. Помідори нарізаємо невеликими кубиками.
4. Твердий сир натираємо на великій тертці.
5. Варені яйця очищаємо від шкаралупи та поділяємо на білки та жовтки.
Яєчні білки дрібно нарізаємо.
6. Готуємо заправку. Для цього жовтки натираємо на дрібній тертці або розтираємо руками в дрібну крихту і викладаємо в невелику миску.
7. До жовтків додаємо сметану та гірчицю. Перемішуємо заправку.
8. У салатник викладаємо пекінську капусту, помідори, яєчні білки, кукурудзу та сир.
9. До підготовлених інгредієнтів салату додаємо заправку та сіль.
10. Перемішуємо салат із заправкою. Смачного!





На правах реклами