Ми у Facebook
31.01.2023, 09:00

Квіти для сонячних ділянок: як підібрати

Представляємо вам сонцелюбні культури, які шикарно цвітуть на сонці! До речі, завдяки тому, що сонце для них – природний дезінфектор, вони менше хворіють, а ще краще засвоюють поживні речовини.
Зберігайте список сонцелюбних багаторічників собі і поділіться з друзями!

Айстри багаторічні - махрові суцвіття, що зачаровують, які відмінно виглядають в групових посадках на газонах, кам'янистих ділянках і гірках. Також їх використовують для оформлення бордюрів та для зрізання.

Гайлардія – витривалі та невибагливі багаторічники з контрастними великими квітками. Рослина любить сонячні ділянки з легкими сухими ґрунтами.

Геленіум - жовті, помаранчеві та червоні життєрадісні квіти. Абсолютно невибагливі у догляді, а цвітуть усе літо!

Півонії - шикарні яскраві суцвіття з неповторним ароматом! Улюбленці багатьох садівників. Невибагливі та цвітуть воістину розкішно та пишно.

Ромашка - багаторічна рослина з махровими та напівмахровими суцвіттями у формі кошиків. Цвіте протягом усього літа, не завдаючи клопоту у догляді.

Седум – морозостійкий багаторічник з повзучими, гіллястими стеблами, які формують чарівні завитки. Рослина швидко адаптується до будь-яких кліматичних умов і росте навіть на найбідніших і найсухіших грунтах.

Флокси - дуже яскраві рясно квітучі протягом усього сезону багаторічники. Ефектно виглядають у групових та одиночних посадках, а також у квітниках.

🌼 Хризантеми – прості, але зовсім чарівні багаторічники, які зацвітають влітку та зберігають декоративність до глибокої осені. Добре ростуть не лише у саду, а й у контейнерах.

🌼 Ехінацеї - невибагливі величезні ромашки різних відтінків. Рясно цвітуть із липня до жовтня. Справжня знахідка для садівника, оскільки рослина практично не хворіє і не уражається шкідниками.





На правах реклами