Млинці зі шпинатом на Масляну і на сніданок
Шпинат - 150 г.
Молоко - 600 мл.
Курячі яйця - 2 шт.
Пшеничне борошно - 180 г.
Рослинна олія - 3ст.л.
Цукор та сіль.
Покрокове приготування:
🍴Промийте шпинат і викладіть на рушник чи серветку, дайте висохнути.
Видаліть з листя ніжки, додайте в чашу блендера, подрібніть до однорідного пюре разом із олією.
🍴У зручній глибокій мисці збийте яйця з сіллю і цукром. До яєчної суміші додайте шпинатне пюре, перемішайте.
🍴Введіть поступово просіяне борошно і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
🍴В кінці так само поступово введіть молоко.
🍴Перемішайте тісто черпаком, яким зазвичай користуєтеся для приготування млинців, аби зрозуміти консистенцію. Якщо тісто рідке, додайте трохи просіяного борошна, якщо густе — молока.
🍴Смажте млинці на середньому вогні по 1-1,5 хвилин з кожного боку, як зазвичай.
Можна їсти зі сметаною, можете загорнути всередину будь-яку начинку. Виходить яскрава, смачна та ароматна страва. Спробуйте вам сподобається.
святкові страви, рецепти млинців, сніданок, Масляна, кулінарія, шпинат, млинці зі шпинату, млинці
Унікальний метод засинання: 4-7-8
Метод швидкого засинання, про який йдеться, обіцяє занурити вас у сон вже за одну хвилину. Проте, якщо ви новачок і раніше не практикували цей підхід, процес може тривати до п'яти хвилин.
переглядів: 131
Чудове бурштинове повидло: рецепт приготування
Для приготування ароматного яблучного повидла, яке чудово доповнить десерти або стане ідеальним доповненням до чаю, варто скористатися цим простим рецептом.
переглядів: 172
Готуємося до холодів: утеплюємо будинок
З наближенням осені багато хто замислюється про те, як зробити своє житло теплішим і комфортнішим перед зимовими холодами.
переглядів: 544
Як у Рівному отримати допомогу у зв'язку із вагітністю та пологами
Усі жінки, включаючи неповнолітніх, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, мають право на отримання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами.
переглядів: 159
Здивуєте близьких і гостей: як законсервувати виноград, аби був як оливки
Консервований виноград може стати неочікуваною прикрасою вашого столу, а завдяки маринаду за смаком нагадувати оливки.
переглядів: 212