Ми у Facebook
18.02.2023, 15:35

Млинці зі шпинатом на Масляну і на сніданок

Масляна - це свято прощання з зимою, коли прийнято смажити млинці. Рецепт млинців зі шпинатом привітає прихід весни своїм незвичайним яскраво зеленим кольором! Млинці виходять ніжні, ароматні. Яскраво зелений колір піднімає настрій за столом. А млинці можна легко приготувати за покроковим рецептом.
Для приготування тіста на млинці нам знадобиться:

Шпинат - 150 г.
Молоко - 600 мл.
Курячі яйця - 2 шт.
Пшеничне борошно - 180 г.
Рослинна олія - 3ст.л.
Цукор та сіль.

Покрокове приготування:

🍴Промийте шпинат і викладіть на рушник чи серветку, дайте висохнути.
Видаліть з листя ніжки, додайте в чашу блендера, подрібніть до однорідного пюре разом із олією.
🍴У зручній глибокій мисці збийте яйця з сіллю і цукром. До яєчної суміші додайте шпинатне пюре, перемішайте.
🍴Введіть поступово просіяне борошно і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
🍴В кінці так само поступово введіть молоко.
🍴Перемішайте тісто черпаком, яким зазвичай користуєтеся для приготування млинців, аби зрозуміти консистенцію. Якщо тісто рідке, додайте трохи просіяного борошна, якщо густе — молока.
🍴Смажте млинці на середньому вогні по 1-1,5 хвилин з кожного боку, як зазвичай.

Можна їсти зі сметаною, можете загорнути всередину будь-яку начинку. Виходить яскрава, смачна та ароматна страва. Спробуйте вам сподобається.





На правах реклами