Обід за 40 хвилин: готуємо запечену картоплю в медово-гірчичному соусі
- картопля - 4 шт.,
- мед - 1 ст.ложка,
- гірчиця - 2 ст.ложки,
- зерна гірчиці (або гірчиця в зернах) - 2 ч.ложки,
- олія - 3 ст.ложки,
- перець червоний мелений - за смаком,
- сіль - за смаком.
Приготування:
(Рецепт розрахований на 3 порції)
Картоплю почистити і порізати шматочками близько сантиметра товщиною.
Мед, якщо зацукрований то розтопити, зміщати з гірчицею, зернами і перцем. У суміші добре обваляти картоплю. Деко можна застелити фольгою, або пергаментом. Картоплю потрібно випікати 30-40 хв при 200С.
Смачного!
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 165
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 507
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 415
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 502
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 468