Обід за 40 хвилин: готуємо запечену картоплю в медово-гірчичному соусі
- картопля - 4 шт.,
- мед - 1 ст.ложка,
- гірчиця - 2 ст.ложки,
- зерна гірчиці (або гірчиця в зернах) - 2 ч.ложки,
- олія - 3 ст.ложки,
- перець червоний мелений - за смаком,
- сіль - за смаком.
Приготування:
(Рецепт розрахований на 3 порції)
Картоплю почистити і порізати шматочками близько сантиметра товщиною.
Мед, якщо зацукрований то розтопити, зміщати з гірчицею, зернами і перцем. У суміші добре обваляти картоплю. Деко можна застелити фольгою, або пергаментом. Картоплю потрібно випікати 30-40 хв при 200С.
Смачного!
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 18 листопада, у Рівному попрощаємося із Героєм Юрієм Прокопчуком, який загинув у боротьбі за свободу України.
переглядів: 72
Чому чоловіки спілкуються з колишніми
Чому ваш чоловік спілкується з колишньою? Ось 7 можливих причин. Відносини можуть бути складними, а присутність колишніх партнерів у житті чоловіка може викликати багато запитань.
переглядів: 103
Як зберегти зір: прості поради для вашого здоров’я
Захистити здоров’я очей – важливий аспект турботи про себе. Дотримуючись кількох простих правил, ви зможете зберегти гостроту зору та уникнути серйозних ускладнень.
переглядів: 134
У Рівному можна буде насолодитися виступом відомого диригента
Стівен Еллері виступить разом академічним камерним оркестром Рівненської обласної філармонії. Цей диригент у 1989 році виступав у Берліні у день відзначення падіння Берлінського муру, і вже 19 листопада концерт "Печаті ночі" за його участю відбудеться у Органному залі.
переглядів: 128
Рівненська рятувальниця стала чемпіонкою світу
Марія Лебединська підкорила World Firefighter Challenge Championship 2024.
переглядів: 210