Неймовірно смачно: три рецепти маринадів для соковитого шашлику
Підійде для свинини. Додайте замість оцту сік одного-двох лимонів, цибулю, оливкову олію, сіль, лавровий лист і перець за смаком.
На 2 кг свинини – 2-3 цибулини + 4 столові ложки олії.
2. Маринад на мінеральній воді.
Знадобиться півтора літра газованої води, спеції та зелень за смаком, 3 цибулини і сіль. Рецепт розрахований на 2 кг м'яса.
3. Винний маринад.
На 2 кг свинини або яловичини потрібно взяти літр сухого червоного вина, 3 цибулини, чорний перець і базилік. Вино можна взяти і біле – такий маринад підійде для м'яса птиці.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
свинина, яловичина, м'ясо, маринад для шашлику, шашлик, споживач
Молитва до Богородиці під час війни
![](/images/articles/2/small/1584544043.jpg)
У тяжкі часи якнайкраще допомагає щира молитва до Бога, який обов'язково почує і допоможе. Також можна звернути свої молитви до Пресвятої Богородиці.
переглядів: 40
Як зрозуміти, що дитина бреше
![](/images/articles/2/small/1739724123.jpg)
Усі діти час від часу фантазують або намагаються видати бажане за дійсне. Втім, як відрізнити безневинні вигадки від свідомого обману?
переглядів: 64
Спершу розбудовував Україну, а тепер захищає
![](/images/articles/2/small/1739723125.jpg)
Мешканець Рівненщини будував котеджі, створював затишок для людей. Зараз розбудовує щит для країни, що тримається на мужності таких, як він. Рівнянин Михайло на позивний "Борода" - уже рік служить в 60 Окремому Батальйоні Сил ТрО - «Поліські Вовки» 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина.
переглядів: 106
Захисник з Рівненщини розповів, як збив ворожий літак
![](/images/articles/2/small/1739028693.jpg)
Військовослужбовець ЗСУ родом із Дубенщини, 27-річний Павло на позивний «Шершень» – будівельник у минулому.
переглядів: 177
У Рівному відкриють фотовиставку, яка присвячена пораненим Захисникам
![](/images/articles/2/small/1739712652.jpg)
Фотовиставка «Незагоєні рани війни», присвячена пораненим українським захисникам. Авторкою проєкту є здолбунівчанка Оксана Гомонюк. Презентація відбудеться 20 лютого о 16:00 у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.
переглядів: 122