Ми у Facebook
03.05.2023, 19:00

Лайфхаки з TikTok: чи можна нафарбувати брови автозасмагою, щоб надати їм форму та підкреслити колір

Користувачки TikTok, які стежать за всілякими трендами, вже помітили трюк, який полягає в тому, щоб нанести на брови засіб для автозасмаги та зробити цим самим брову більш повною та чіткішою. Ефект дуже природний і триває кілька днів. Цікаво, чи це працює?
Користувачі TikTok не перестають нас дивувати і час від часу пропонують новий трюк з макіяжем. Цього разу мова йде про брови, і головною зіркою в них є автозасмага.

Як зробити ідеальні стрілки? Перевіримо лайфхак TikTok із клейкою стрічкою

Виявляється, у головної зірки даного відео TikTok – автозасмаги - багато талантів: вона не тільки надає шкірі красивий, золотистий відтінок, гарно формує, але і чудово працює як фарба для брів. Завдяки автозасмазі брови стають виразнішими, повнішими, а всі дефекти будуть менш помітні.
Цим трюком поділилася Рейчел Ріглер @rachelrigler. Рейчел показує як це зробити крок за кроком. Весь процес займає лише кілька хвилин.
Багато дівчат під постом зізнаються, що займаються цим давно і цей спосіб дійсно працює.



Як пофарбувати брови автозасмагою?

Щоб перевірити фокус на собі, приготуйте: пінну або кремову автозасмагу, тонкий пензлик, ватні палички та міцелярну воду. Перед нанесенням переконайтеся, що ваші брови та шкіра повністю чисті.

Макіяж “мокрою” технікою витримує навіть найбільшу спеку - лайфхак з TikTok

Видавіть невелику кількість автозасмаги в ємність і занурте в неї пензлик. Рівномірно розподіліть засіб по волоссю брів, очистіть шкіру навколо, щоб не залишилося некрасивих помаранчевих смуг, і залиште на кілька годин для дії. Ви можете робити це вранці або ввечері. Ефект повинен тривати кілька днів.

Якщо ви не задоволені результатом, зробіть ніжний пілінг.

Чотири варіанти модних луків для офісу: який одяг обрати на роботу влітку






На правах реклами