Ми у Facebook
07.05.2023, 16:30

Курячі крильця, запечені в пиві: Смачний рецепт

Курячі крила в духовці з гарнірами, в рукаві для запікання, в цікавих маринадах і соусах - в будь-якому випадку, як би ви їх не приготували, блюдо неодмінно оцінять всі, адже такий продукт як крильця просто неможливо приготувати погано!
Вам знадобиться:

- 500г курячих крил,
- 1 пляшка світлого пива,
- каррі, часник, мелений перець, сіль.

Читайте також:
Рецепт вітамінного салату з яблуками, горіхами і селерою

Ідеальний сніданок: Бутерброд з авокадо і яйцем пашот

Спосіб приготування:

1.Перемішати каррі, сіль, перець, пропущений через прес часник.
2.Холодною водою промити крила, обсушити, натерти спеціями, на годину залишити.
3.Далі замаринувати крила викласти у форму для запікання і залити пивом - воно має покрити їх на дві третини висоти.
4.Поставити крила в холодну духовку, запікати 40-50хв, включивши нагрів 250 градусів. Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ