Ми у Facebook
27.05.2023, 12:00

Рівненщина: у двох громадах попрощалися із захисниками

У двох громадах на Рівненщині провели в останню путь полеглих військових.
Як інформують у Рівненській ОВА, Здовбицька громада попрощалася із старшим сержантом Сергієм Кулагіним. Чоловік народився 9 вересня 1976 року в Читинській області росії. Згодом родина переїхала в смт Наддніпрянське на Херсонщині. Закінчив професійно-технічне училище, здобувши професію зварювальника. Потому проходив строкову службу в місті Острог. З війною віч-на-віч він вперше зустрівся у 2014 році, коли розпочалася АТО. У перші дні повномасштабного вторгнення Сергій вступив до лав територіальної оборони в селі Гільча, а 20 березня 2022 року був призваний у ЗСУ.

Воїн загинув 19 травня 2023 року в районі села Червона Криниця Запорізької області під час артилерійського обстрілу. Поховали Героя на кладовищі села Гільча Перша.

В Острозькій та Нетішинській громадах також попрощалися із захисником Андрієм Семеновичом. Народився Андрій у 1980 році. У мирному житті був викладачем Національного університету «Острозька академія», кандидатом історичних наук, доцентом. У воєнний час служив на кордоні з Білоруссю, на Запорізькому напрямку, у Соледарі. Був водієм кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

На жаль, загинув військовослужбовець 11 лютого під час евакуації поранених у районі міста Бахмут. Поховали Героя на кладовищі міста Нетішин Хмельницької області.





На правах реклами