Проста і смачна кабачкова намазка на швидку руку: три простих інгредієнта
- кабачки – 450-500 г (2 шт);
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- кріп – 1 пучок;
- плавлений сирок – 2 шт (по 85 г);
- рослинна олія – 2 ст.л;
- сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
Підготуємо всі овочі: цибулю очижаємо і ріжемо дрібним кубиком, моркву очищаємо і тремо на дрібній тертці, кабачки ріжемо на невеликі кубики.
Глибоку пательню, або каструлю з товстим дном ставимо на середній вогонь і вливаємо олію. Коли олія розігріється, засипаємо на пательню цибулю і обсмажуємо до прозорості. Далі додаємо до цибулі натерту моркву і смажимо до повної готовності моркви. Під час смаження засмажку треба посолити і поперчити. Коли морква буде добре підсмажена, додаємо на пательню нарізані кабачки і ретельно перемішуємо. Протушуємо овочеву суміш 10-12 хвилини під закритою кришкою на невеликому вогні. Час від часу кришку треба піднімати і перемішувати овочі, щоб нічого не пригоріло. Через 10-12 хвилин тушкування овочі солимо і перчимо за смаком. Овочі тушкуємо ще 2-3 хвилини без кришки, щоб випарувалася вся волога. Кабачки знімаємо з вогню і даємо повністю охолонути. Поки овочі охолодають, нарізаєм кубиком плавлений сирок і дрібно ріжемо кріп. Охолоджені тушковані овочі поміщаємо в чашу блендера, туди ж кріп і сирок. Все збиваємо до однорідності.
Подавайте кабачкову намазку з підсмаженими тостами, або з чорним хлібом.
ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Як правильно ліпити пельмені: всі секрети
Як позбутися мурах на городі та в саду: 10 народних засобів
Смачний і швидкий перекус: Яєчний рулет з куркою,помідорами й лавашем
овочі, літо, смачний овоч, кулінарія, поради, літній рецепт, смачний рецепт, рецепти, кабачкова намазка
В Україні скоротили терміни отримання термінового паспорта
Українці відтепер зможуть отримати паспорт всього за тиждень. Уряд скоротив термін оформлення термінового українського паспорта з 10 до 7 робочих днів. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.
переглядів: 146
Готуємо зелениці: рецепти смачних страв з грибів
Грибний сезон – чудова пора для заготівель на зиму. Зелениці – одні з найулюбленіших грибів для соління, а також для маринування. Вони мають ніжний смак і приємний аромат. Щоб насолоджуватися цими смаколиками взимку, важливо правильно їх підготувати.
переглядів: 160
Куди звертатися для відновлення втраченого військового квитка
Важлива інформація для військових!
переглядів: 190
Відпочинок, або зайві турботи: астропрогноз на 17 жовтня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 305
Що зробити із трояндами восени, щоб вони пишно зацвіли весною?
Троянди - доволі примхливі квіти, тому осінній період дуже важливий для їх подальшого росту і пишного цвітіння. Роповідаємо про те, що варто зробити у цей період.
переглядів: 1198