Мариновані черешні: як приготувати неймовірно смачний десерт
Для маринування черешні потрібно:
- черешня без кісточок 300 г
- 20 мл яблучний або винний оцет чи лимонний сік
- 30 г цукру
- 1 ст. л суміш 5 перців, декілька гвоздик та коріандр
Піца з фруктами: рецепт приготування солодкої піци
Як приготувати
Очистьте черешню від кісточок. Зробіть холодний маринад - все змішайте і скуштуйте. Має бути приємний, ледь кисленький і солодкуватий смак.
Баночку добре наповніть черешнею, залийте холодним маринадом і дайте постояти 2-3 години.
"Думаю ще можна для яскравості смаку маринад зі спеціями довести майже до кипіння і охолодити - тоді смак спецій буде більш насиченим. Ще можна використовувати за бажанням листя шавлії, чебрець або інші спеції і рівень солодкості регулювати на свій смак", - каже Ярославський.
Хрусткі млинці з вершковим сиром: ідея швидкого літнього сніданку
Куштувати мариновані черешні Ярославський пропонує з тостами з білого хліба. Для цього наріжте багет на скибки, злегка змастіть маслом з однієї сторони і швидко запечіть на грилі на 220 градусів до рум’яності. Можна хліб приготувати у тостері, а замість масла взяти олію.
На тости намажте крем-сир або страчателлу, зверху викладіть черешню, добре полийте свіжим медом і смакуйте.
За цим же рецептом можна маринувати і полуницю.

Віра в краще та нові рішення: астропрогноз на понеділок

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 28 квітня.
переглядів: 182
Лаваш із куркою та овочами: рецепт швидкого в приготуванні обіду

Мінімальний набір продуктів, але в результаті виходить смачна страва.
переглядів: 581
Готуємось до літа: як позбутися тріщин на п'ятах

Чи не кожна жінка зіштовхується із проблемою сухих та потрісканих п'ят.
переглядів: 694
Як ефективно вивести стійкі плями від кульбаби з одягу легко та швидко

З настанням весни та цвітінням кульбаб багато хто стикається з неприємною проблемою – жовтими, зеленими або коричневими плямами на одязі після контакту з цими сонячними квітами. Видалити такі забруднення буває непросто, адже кульбаба залишає на тканині пилок, сік з листя та молочний сік зі стебел, який може в'їдатися особливо сильно.
переглядів: 264
Увага: кліщі атакують! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 345