Ми у Facebook
29.07.2023, 17:28

Рецепт тортильї, яку ви ще не куштували: цукіні натерти на тертці, перемішати і запекти

Виглядають божественно, а смакують ще краще. Ось такі цукіні-тортильї - прості в приготуванні, смачні і в самий раз для тих, хто хоче їсти більше овочів. Додайте будь-яку начинку і смачна закуска готова.
Мрієте про оригінальну стрву, яка принесе задоволення не тільки вам, а й вашим гостям? Приготуйте сухі коржі з кабачків – виглядають красиво, а смакують ще краще. Вони чудово виглядають на тарілці завдяки своєму кольору (адже вони зелені). Подавати їх можна з чим завгодно.

За цим рецептом вийде смачна закуска на сніданок, обід або вечерю.

Як приготувати тортильї з кабачків?

Інгредієнти:

Для приготування коржів потрібен 1 кабачок середнього розміру, вагою близько 400 г. Крім того, по 1 столовій ложці картопляного і пшеничного борошна, 2 чайних ложки олії, 2 чайних ложки чебрецю, яйце, зубчик часнику, сіль і перець.

Для фарширування рекомендуємо омлет і сьомгу. Для приготування яєчні потрібно близько 4 яєць і вершкового масла, а також близько 50 г скибочок копченого лосося, цибулі і червоного перцю.

Молода картопля, запечена з сиром: ідея смачної вечері

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів (режим «Вгору-Вниз»). Цукіні помийте і натріть на дрібній тертці. Зверніть увагу – якщо кабачки молоді, то шкірку очищати не потрібно, а лише ретельно вимити. Однак якщо у вас старий екземпляр, краще зняти шкірку. Він може бути не тільки жорстким, але і гірким.

Натерши кабачок, перекладіть його в сито, посоліть і залиште на 15 хвилин. Після закінчення цього часу відіжміть з нього сік. Потім додаємо 1 ціле яйце, оливкову олію, видавлений через прес часник і чебрець, сіль і перець. перемішати.

Creme de cassis - рецепт лікеру з чорної смородини з Бургундії

Додайте по 1 столовій ложці пшеничного і картопляного борошна. Знову перемішайте, щоб інгредієнти з’єдналися.

Деко вистелити папером для випічки. На неї рівномірними порціями викласти масу і розкласти у форму млинців діаметром кілька сантиметрів. Ставимо в духовку і запікаємо 15 хвилин.

Тим часом приготуйте начинку для тортильї. На сковороді обсмажте яєчню, наріжте сьомгу, перець і цибулю. Коли млинці спечуться, викласти на них шматочок риби, порцію яєчні і загорнути. Зверху посипати цибулею і паприкою. Смачного!

Легкий сніданок: що краще їсти вранці влітку?





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ