Найсмачніший салат «Огірочник»
Огірки – 5 кг
Помідори – 2 кг
Перець солодкий - 0,5 кг.
Цукор - 1 склянка
Олія - 1 склянка
Часник - 3 головки
Оцтова есенція - 2 ч. ложки
Сіль – 2 ст. ложки
Приготування:
1. Банки та кришки промиваємо, стерилізуємо будь-яким зручним для вас способом.
2. Овочі моїм. Огірки нарізаємо кубиками, помідори шматочками. Перець очищаємо від насіння та пропускаємо через м'ясорубку.
3. Поміщаємо овочі в каструлю. Додаємо сіль, цукор, олію. Перемішуємо. Ставимо на маленький вогонь, доводимо до кипіння і варимо ще 5 хвилин.
4. Додаємо подрібнений часник, варимо хвилину. Вливаємо есенцію та кип'ятимо хвилину.
5. Розкладаємо гарячий салат по банкам, закочуємо і укутуємо. Залишаємо так до повного остигання.
Приємного Вам чаювання!

У Рівному відомий фотохудожник навчає дітей

Навіть у тривожні та жорстокі часи війни дитинство залишається світлим часом, періодом навчання і саморозвитку.
переглядів: 360
Передбачення на день: дізнайтесь, що вас чекає завтра

Дізнайтеся своє персональне передбачення на 7 квітня.
переглядів: 178
Вербна неділя 2025: коли святкуємо, традиції та значення свята

За тиждень до світлого свята Великодня, християни східного обряду відзначають Вербну неділю, або Вербницю. У 2025 році цей важливий день припадає на 13 квітня, знаменуючи собою початок Страсного тижня – періоду найсуворішого посту та глибоких роздумів перед Воскресінням Христовим.
переглядів: 318
Пишний вівсяний омлет з яблуком а-ля пиріг - ідеальний варіант сніданку вихідного дня

Пухкий вівсяний омлет — унікальний сніданок, який варто подати, коли вранці у вас буде більше часу.
переглядів: 302
Завтра Рівне прощається із двома Захисниками

Завтра у Рівному попрощаються із двома захисниками України – Романом Трофимчуком та Дмитром Карлюком
переглядів: 458