Ми у Facebook
23.09.2023, 21:17

Найсмачніші булочки сердечка - готуємо

І так приступимо до рецепту:
Вихід 10 булочок.
Для опари
Молоко 250 мл (тепле)
Цукор 100 грам
7 грам дріжджів
Змішуємо всі інгредієнти, залишаємо в тепле місце на 15 хвилин (повинна утворитися шапочка)

Потім кладемо:
М'яке вершкове масло -50 гр
1 яїцо
Борошно маленькими порціями – 450-500 гр
Повинно вийти м'яке, не липке до рук тісто
Забираємо в тепло на 1-1,5 години (тісто має піднятися)

Далі ділимо на 10 рівних частин, розкочуємо в овал, змащуємо рослинним маслом, посипаємо цукром, згортаємо рулет і робимо надріз як показано на відео)
Потім накриваємо рушником, чекаємо 15 хвилин поки наші булочки збільшаться в розмірі, далі змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту духовку при 180-200 гр, Випікаємо плюшки 15-20 хвилин, орієнтуємося по гарному.

Готові плюшки можна накрити вологим рушником і залишити на 5 хвилин, щоб булочки трохи відійшли від духовки.





На правах реклами