Ми у Facebook
02.11.2023, 11:25

Ситуація на Західному кордоні: Скільки людей виїхали з України за добу

Динаміка на західному кордоні активна. Більше 30 тис осіб покинули Україну за минулу добу.
За добу 1 листопада західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 69 тисяч осіб та 17 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 32 тисячі осіб. 19 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

До України за минулу добу прослідували 37 тисяч осіб, 33 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 85 вантажівок з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 29 осіб – 3 з них намагалась незаконно перетнути кордон у пункті пропуску, ще 26 було затримано поза визначеними пунктами перетину.

На виїзд з країни не пропущено 2-х чоловіків, громадян України, оскільки прикордонники виявили ознаки підробки їхніх документів, які надають право на перетин кордону особам призовного віку. У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336, 358 Кримінального кодексу України.
НАГОЛОШУЄМО, що пропуск повнолітніх громадян України через кордон здійснюється за закордонними паспортами чи іншими, передбаченими законодавством та міжнародними договорами, документами відповідно до Постанови Кабміну від 27 січня 1995 р. N 57.





На правах реклами