Ми у Facebook
22.11.2023, 12:10

В аварії у Польщі загинула 6-річна дитина: рідні просять про фінансову допомогу для перевезення тіла

Унаслідок трагічної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 19 листопада в Польщі, 6-річна дівчинка із Рівненщини втратила життя, разом із двома жінками.
Загиблими виявилися Єва, Юлія (дружина) та син Ілля, які належать до родини з села Старожуків Зорянської тергромади. Мама та брат покійної перебувають у тяжкому стані.

Депутатка сільради Наталія Фрейздорф надала цю важливу інформацію громадськості. Родина потерпілих вже звернулася до суспільства з проханням допомогти зібрати кошти на лікування матері та брата, а також на перевезення тіла дитини з Польщі до їхнього дому. Чоловік загиблої наразі захищає Батьківщину, а сім'я потребує фінансової підтримки для подолання цієї трагедії.

"У результаті страшної аварії в Польщі ми втратили Єву, а Юлія та Ілля знаходяться в складному стані. Вони потребують дороговартісного лікування, а також допомоги у перевезенні тіла нашої доньки з-за кордону додому", - повідомила Наталія Фрейздорф, закликаючи всіх бажаючих долучитися до благодійної допомоги для родини в цей важкий час.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ