Рецепт дня: Соковите куряче філе зі шпинатом
- подвійне куряче філе;
- 100 г шпинату;
- вершки 20%;
- середня цибулина;
- мускатний горіх;
- гранульований часник;
- чорний перець та сіль.
Спосіб приготування:
Куряче філе промийте і обсушіть паперовими рушниками. Поріжте на шматочки десь по 2-3 см м'ясо і обсмажте на пательні до рум'яності. Відкладіть філе на тарілку. Пошинкуйте дрібно цибульку й підсмажте також до золотистості, стишіть вогонь і додайте листя шпинату. Коли шпинат обмякне, влийте у сковорідку вершки і додайте спеції. Перекладіть мясо у соус та готуйте на малому вогні 20 хв.
Добре смакує

споживач, рецепт дня, куряче філе, ПП, як приготувати курку, соковите мясо
Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 838
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 1038
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 306
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 291
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 363