Рецепт дня: Соковите куряче філе зі шпинатом
- подвійне куряче філе;
- 100 г шпинату;
- вершки 20%;
- середня цибулина;
- мускатний горіх;
- гранульований часник;
- чорний перець та сіль.
Спосіб приготування:
Куряче філе промийте і обсушіть паперовими рушниками. Поріжте на шматочки десь по 2-3 см м'ясо і обсмажте на пательні до рум'яності. Відкладіть філе на тарілку. Пошинкуйте дрібно цибульку й підсмажте також до золотистості, стишіть вогонь і додайте листя шпинату. Коли шпинат обмякне, влийте у сковорідку вершки і додайте спеції. Перекладіть мясо у соус та готуйте на малому вогні 20 хв.
Добре смакує
споживач, рецепт дня, куряче філе, ПП, як приготувати курку, соковите мясо
Кухня з барною стійкою: тренд 2025 року чи пережитки минулого?
Кухні з барною стійкою: за і проти. Дізнайтеся, чи справді барна стійка - це must-have сучасної кухні або атрибут минулого. Більше у статті.
переглядів: 83
Дитячі ліжка для найменших: колиски, люльки, гойдалки
Розповідаємо секрети вибору ліжечка для немовляти. На що звертати увагу? Де купити дитяче ліжко для дівчинки і хлопчика?
переглядів: 87
12 страв на Святвечір, які радять готувати рівненські лікарі
Святвечір – одна з найважливіших традицій християнського Різдва, яка об'єднує родини за столом.
переглядів: 128
Не нехтуйте правилами: рятувальник розповів, як правильно встановити ялинку
У Департаменті запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України нагадали основні правила встановлення новорічних ялинок у домівках.
переглядів: 738
Скільки у Рівному коштує ялинка, яка оптимально підійде для помешкання
Сьогодні, 24 грудня, у переддень Різдва за григоріанським та новоюліанським календарем, різдвяні деревця, звісно, особливо популярні.
переглядів: 185