Ми у Facebook
21.02.2024, 21:04

Рівнянин взяв у засіданні Ради директорів Конфедерації будівельників України

20 лютого 2024 року відбулось засідання Ради директорів КБУ, яке об'єднало представників влади та лідерів будівельної галузі. Участь у заході взяв і рів нянин Олексій Яницький, керуючий власник групи компаній «МОНОЛІТ» та засновник спортивного простору «СИЛА».
Сам Олексій Яницький є членом ради директорів Конференції будівельників України.

Це перше засідання Ради директорів КБУ цього року. Присутні обговорили підсумки 2023 року та плани на 2024 рік, а також консолідацію зусиль будівельного бізнесу для відбудови України та допомоги захисникам.



- Зустріч була максимально конструктивною. Обговорили масу питань, які хвилюють усіх нас. Рік, що минув став випробуванням для всієї країни, для кожної галузі, кожного українця , - розповідає Олексій Яницький. - Проте ми всі вистояли і продовжуємо працювати. Розуміємо, що маємо щоденно робити внесок у нашу велику перемогу. Саме над цим ми зараз активно працюємо.

Рівнянин отримав відзнаку від ОК Захід



Під час засідання Президент КБУ тезово ознайомив присутніх про проведення великих форумів - у Києві та Варшаві, співпрацю Конфедерації з міжнародними партнерами, підписання Меморандумів, а також про плани на 2024.



До засідання доєднались поважні гості:
✔️Наталія Козловська, Заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України
✔️Віталій Кіндратів, Заступник Міністра економіки України
✔️Олександр Новицький, Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України
✔️Євген Мецгер, Голова правління Укрфінжитло
✔️Єгор Фаренюк, Директор Фонд енергоефективності
✔️Василь Уривко, Командир військової частина, 228 Окремий Батальйон Логістики



Нагадаємо, що наприкінці 2022 року Олексій Яницький отримав відзнаку Конфедерації будівельників України. А також є постійним партнером розвитку спортивної реабілітації на базі СП «СИЛА» та гандбольної команди «Рівне-ДЮСШ 4».





На правах реклами