Ми у Facebook
12.02.2024, 14:31

Рівняни повернулися з медалями зі змагань «Сильні України»

Днями у Дніпрі відбувся перший етап нового сезону всеукраїнських змагань для воїнів. Участь у змаганнях приймали й рівняни. Які результати вони показали – читайте.
«Сильні України» - це перші всеукраїнські спортивні змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів та чинних військових, які травмовані або поранені під час відсічі російського нападу.Торік спортивні змагання відбулися у Рівному. Захід отримав велику зацікавленість серед ветеранів, і в ньому взяло участь понад 130 учасників.

Цьогоріч з ігор ветеранів "Сильні України" у Дніпрі рівненські спортсмени повернулися з медалями.



Представники Рівненщини вирушили на перший етап нового сезону ігор «Сильні України»

- В аербайку в категорії N1.1 наш спортсмен Ігор Таргонський посів перше місце, у категорії N1 Михайло Марчук став третім, таке ж місце у категорії ветерани R1 посів Ілля Журовський. Чудовий результат маємо у веслуванні на тренажері Concept 2 - де Андрій Суржук у категорії ветерани Н2 здобув першість. Перші місця наші воїни-спортсмени здобули також у ривку гир: Андрій Суржук у категорії ветерани Н2, а Ігор Якимчук у категорії N1, - повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.



Впродовж року ветерани активно займались в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах міста. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". Саме тут нині, на постійній основі, займається наш переможець Михайло Марчук. Він - головний майстер сержант, має посаду начальника навчального поля Навчально-тренувального комплексу навчального пункту аварійно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Рівненській області. Він втратив ногу під час розмінування у межах Краматорського району, що на Донеччині.



- Пишаюся результатами наших спортсменів. Переконаний, що такі досягнення – це результат їх щоденної праці разом з тренерами. Адже спортивна реабілітація – це не тільки про фізичну підготовку, а і покращення морального та психологічного стану, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Впевнений, що далі ті ветерани та військові, які займаються у нас показуватимуть все кращі і кращі результати. Власне саме над цим ми і працюємо щодня у нашому СП "СИЛА".



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини