Ми у Facebook
22.05.2024, 22:21

Рівнянин Олексій Яницький взяв участь у засіданні Ради директорів Конфедерації будівельників України

21 травня 2024 року відбулося розширене засідання Ради директорів КБУ, яке об'єднало представників влади та лідерів будівельної галузі. Участь у заході взяв і рівнянин Олексій Яницький, керуючий власник групи компаній «МОНОЛІТ» та засновник спортивного простору «СИЛА».
Сам Олексій Яницький є членом ради директорів Конференції будівельників України.



Під час засідання Ради директорів КБУ, в якому взяла участь Олена Шуляк, Голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Голова партії «Слуга Народу» обговрили те, що триває розробка нового законопроєкту “Про основні засади житлової політики”, і вже в цьому році він буде ухвалений в першому читанні. Зобов’язання замінити застарілий Житловий кодекс України є однією з частин плану Ukraine Facility.



- У всіх українців є три бажання: перше - Перемога, друге - мати добре оплачувану роботу, а третє - мати своє житло, не зруйноване. І над цим держава активно працює”, - зазначила пані Олена. Вона нагадала, що програма єВідновлення працює понад рік, і вже більше 60 тис. сімей скористалися такою можливістю.

Своїм враженням від засідання поділився Олексій ЯНИЦЬКИЙ. За його словами, коли влада та бізнес знаходять спільну мову, це приносить користь усім. Спільний діалог нагадує гру однієї команди: влада встановлює чіткі правила гри, а підприємці платять податки та створюють робочі місця.



- Зустріч була максимально конструктивною. Обговорили масу питань, які хвилюють усіх нас. Також важливим є розуміння державою питань розвитку галузі та активна співпраця. Ця взаємодія набуває особливого значення у складні часи, коли війна та економічні труднощі впливають на всі сфери розвитку країни, - розповідає Олексій Яницький.

Також члени Ради директорів КБУ обговорили питання можливості створення програм за зразком “інвест-няні” для підтримки українського бізнесу, правила бронювання працівників українських підприємств, зокрема, водіїв, нестача яких відчутна в усіх галузях, та питання оподаткування ПДВ операцій з постачання будівельно-монтажних робіт з будівництва доступного житла та житла, що будується за державні кошти.

Нагадаємо, що Олексій Яницький отримав відзнаку Конфедерації будівельників України. А також є постійним партнером розвитку спортивної реабілітації на базі СП «СИЛА» та гандбольної команди «Рівне-ДЮСШ 4».





На правах реклами