Ми у Facebook
25.05.2024, 22:36

Спортсмени з Рівненщини здобули низку медалей і встановили рекорд

З рекордом та медалями повертається збірна Рівненщини з Кропивницького, де відбувся черговий етап всеукраїнських змагань серед ветеранів "Сильні України".
Представники нашої області вибороли нагороди в таких дисциплінах, як ейрбайк, жим штанги, веслування та армліфтинг.

Володимир Климов здобув три золоті медалі та одну срібну, встановивши новий рекорд в ейрбайку.



Михайло Марчук завоював срібну та бронзову медалі.



Впродовж року ветерани активно займались в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах міста. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". І саме СП "СИЛА" є першим клубом, який підписав партнерство з Василем Вірастюком та додатком Trenvet.

Саме тут нині, на постійній основі, займаються переможці під керівництвом тренера Ігоря Головка. Сам тренер нашої збірної Ігор Головко на цих змаганнях виборов дві золоті та дві срібні нагороди.

- Я пишаюся досягненнями наших спортсменів. Вважаю, що такі успіхи є результатом їхньої щоденної праці разом із тренерами. Адже спортивна реабілітація - це не лише фізична підготовка, але й покращення морального та психологічного стану, - зауважує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Вірю, що надалі наші ветерани та військові, які тренуються у нас, демонструватимуть все кращі результати.



Тренер збірної,Керівник проекту Trenvet в Рівненській області Ігор Головко каже, що пишається кожним спортсменом:

- Чергові змагання, чергові високі результати нашої збірної. Тривала підготовка: спочатку були легкі тренування на стабілізацію м'язів тіла, відновлення функцій організму. А потім - мотивація і вперед. Зараз це зовсім інші хлопці, інші ветерани. Щиро пишаюся ними, - наголосив Ігор Головко.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами